ZitFit in de Hezebrink • Emst

Zou u meer willen bewegen? Houd u van bewegen op muziek en in een groep? Kom dan eens kennismaken met ZitFit in de Hezebrink in Emst. ZitFit wordt georganiseerd door Koppel-Swoe in samenwerking met sportvereniging SVA uit Emst.

ZitFit is bewegen op de stoel. Kun je niet lang staan of heb je last om je evenwicht te houden dan kun je meedoen met ZitFit. Iedereen doet mee op zijn of haar eigen niveau. Doel van ZitFit is deelnemers sterker en fitter te maken. Dat helpt de deelnemers in het dagelijks leven. Naast het fysieke aspect is het ook een sociaal gebeuren. De activiteit duurt ongeveer 45 minuten en wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

ZitFit vindt plaats op woensdagochtend van 10.00 tot 10.45 uur in het Dorpshuis De Hezebrink aan de Ds. Van Rhijnstraat 69 en wordt met veel enthousiasme gegeven door Leontien Mensink. Tijdens de pilot van zeven weken betaalt u € 2,50 per les, inclusief uw kopje koffie of thee.

Voor informatie kunt u terecht bij:

Sportvereniging SVA, info@sva-emst.nl

of Dorpssteunpunt de Hezebrink, Linda Seinstra. Telefonisch bereikbaar op nummer 0578-676767. Via mail l.seinstra@koppelswoe.nl .
Kijk ook op www.swo-epe.nl of www.sva-emst.nl.

Bron: Henk B Rozendal